nieuw in suriname!

De Surinaamse Brouwerij N.V. introduceert de nieuwste aanwinst in haar PARBO BIER portfolio: Parbo Bright.

Parbo Bright richt zich met haar verjongende uitstraling op alle 18-plussers die met een optimistische blik vooruit kijken naar de toekomst. Parbo Bright is een geschikt biertje voor die momenten in het leven, waarop je wilt ontspannen en genieten: alleen of met vrienden.

Smaak

De unieke smaak van Parbo Bright kenmerkt zich als volgt:
  • een alcoholpercentage van 5%,
  • een goud gele kleur,
  • Verfrissend en soepel,
  • makkelijk door drinkbaar,
  • Milde bittere nasmaak,
Drink Parbo Bright goed gekoeld voor een maximale smaakervaring.

verpakking

PARBO Bright is verpakt in een glazen 275 ml fles en is herkenbaar aan een geel, rood en zilverkleurig PARBO Bright label. Het product wordt geleverd in een witte kartonnen doos met rode Parbo Bright opschrift: In een doos zitten er 24 flessen.

prijs

De consumenten adviesprijs voor PARBO Bright https://parbobier.com/prijslijst/. Op de flessen van Parbo Bright wordt er geen statiegeld aangeboden.

beschikbaarheid

Parbo Bright zal vanaf 29 juli 2024 beschikbaar zijn in supermarkten, mini markets, slijterijen en diverse horecagelegenheden.

meest gestelde vragen

Parbo Bright  is een fijn en soepel biertje met een lichte afdronk. Het is iets minder bitter en bevat 5% alcohol.

Een van de opvallende kenmerken van Parbo Bright is de drinkbaarheid. Het lichte, mild bittere en verfrissende karakter maken het de ideale keuze om je dorst te lessen.
In vergelijking met Parbo Bier, biedt Parbo Bright een zachter smaakprofiel met minder bitterheid. Dit maakt het toegankelijk voor degenen die de voorkeur geven aan een mildere smaak.
Neen, de Parbo Chiller is PARBO bier met de toevoeging van markoesa (passievrucht) en lemmetje (limoen), meer suiker en bevat 3,3% alcohol. Parbo Bright bevat 5% alcohol, heeft een milde bittere nasmaak en is makkelijk door drinkbaar.