Duurzaamheid

Onze business brengt ons dagelijks in contact met duizenden consumenten en belanghebbenden. Surinaamse Brouwerij N.V. wil een actieve bijdrage leveren aan de samenleving. Dit gebeurt onder andere door het stimuleren van verantwoorde alcoholconsumptie, het hanteren van een leverancierscode, het beschikbaar stellen van studiebeurzen en het sponsoren van maatschappelijke projecten. Niet alleen op het gebied van milieu en voor onze mensen nemen wij onze verantwoordelijkheid. Surinaamse Brouwerij N.V. heeft in 2015 ook ruim SRD 300.000,- geïvesteerd in de Surinaamse maatschappij.

Download files: Duurzaamheidsverslagen

De samenwerking in het ‘Friends of Green Suriname’-platform biedt ons de mogelijkheid om naast het reduceren van onze impact op het milieu iets terug te doen voor het Surinaamse milieu.

 

Door deel te nemen aan de mooie projecten van Conservation Internationaal Suriname kunnen wij investeren in het groenste land ter wereld, dat ook nog eens 10% van ‘s werelds rivierwater bevat.

www.friendsofgreensuriname.org

Indien je een specifieke vraag hebt waarvan je het antwoord niet op de site kunt vinden, kun je contact opnemen met ons.

Ons tijdelijk kantoor adres is Ringweg Zuid, Paramaribo #241

Surinaamse Brouwerij N.V.
Brouwerijweg #1
Paramaribo – Suriname
Telefoon: +597 402255
Fax: +597 404093

FRISTERI NANGA PARBO BIRIParbo viert de hele maand oktober haar 65e verjaardag samen met jou.

Welkom bij PARBO BIER

Om de website te bezoeken, moet u 18 jaar of ouder zijn.