Disclaimer

Copyright

De inhoud van deze site en de daarin opgenomen gegevens, zoals; afbeeldingen, geluiden, teksten en combinaties daarvan en de programmatuur zijn beschermd door auteurs- en databankrechten. Alle rechten berusten bij Surinaamse Brouwerij N.V. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Surinaamse Brouwerij N.V. is het niet toegestaan deze site of onderdelen daarvan te kopiƫren.

 

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Surinaamse Brouwerij N.V., tenzij anders aangeven. Zonder schriftelijke toestemming van Surinaamse Brouwerij N.V. is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

 

Aansprakelijkheid

Ondanks de zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling en inhoud van deze website, kan de Brouwerij niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de inhoud. Surinaamse Brouwerij N.V. aanvaardt geen aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de site, ter beschikking gestelde software of (on)bereikbaarheid van de site.

Informatie van derden

Surinaamse Brouwerij N.V. is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de geplaatste informatie afkomstig van derden op deze website, bijvoorbeeld columns of advertenties van derden of voor de toegang tot informatie op websites gelinkt aan deze website.

Voor overige opmerkingen en suggesties kunt u terecht bij onze contactpagina.

FRISTERI NANGA PARBO BIRIParbo viert de hele maand oktober haar 65e verjaardag samen met jou.

Welkom bij PARBO BIER

Om de website te bezoeken, moet u 18 jaar of ouder zijn.